"Ga aan de slag"

met deze drie veelvoorkomende klachten

Meld je aan voor de online training:
"In je kracht vanuit je klacht"
en start vandaag

last van je schouders? Pijn in je rug? Of ervaar je veel onrust in je hoofd?

Lastig, zeker omdat bovenstaande zaken je letterlijk tot last kunnen zijn. Dingen die je voorheen met veel plezier deed vallen je zwaar of doe je niet meer en dat nog afgezien van de pijn die je misschien hebt. En negeren is eigenlijk geen goed idee...


Zo kwam iemand in mijn praktijk die door zijn rug was gegaan omdat hij eerdere pijnsignalen had genegeerd. "Ach, het gaat vanzelf wel over", zei hij. De werkelijkheid was anders waardoor hij uiteindelijk veel langer met pijn heeft gelopen dan nodig was geweest.


Pijn is een signaal vanuit jouw lijf dat er ergens iets mis is. Doe je er niets mee dan wordt de pijn vaak erger en komt er een moment dat het echt fout gaat. Herstel duurt dan onnodig lang, en al die tijd ervaar je die last waardoor je eigenlijk niet goed meer doen wat je altijd deed. Dat is toch jammer?


Het kan echt anders...

Waarom wachten?

Er zullen legio redenen zijn geweest waarom je nog geen stappen hebt gezet bij het aanpakken van die gespannen schouders, die stijve rug of die onrust in het hoofd. Het kan zijn dat je:


  • hebt gewacht op de juiste hulp of begeleiding
  • of omdat je nog geen idee hebt welke stappen je zelf kunt zetten
  • of het is er gewoon nog niet van gekomen
  • weet niet (meer) wat te doen


Dan is het nu misschien een goed moment!
Hoe eerder je begint hoe sneller je weer het leven kunt hebben dat jij het liefst wilt.

Wat heb je nodig om te starten?

Voor deze training is geen speciale voorkennis nodig. De wil om met jezelf aan de slag te gaan en daarbij met een open blik naar de mogelijkheden te kijken is voldoende.

Het leven zoals jij dat wilt

Hoe ziet jouw leven eruit als je weer kunt doen wat jij het liefste doet?

Hoeveel dingen die je nu niet meer (kunt) doen, zou je dan weer gaan doen?

Stel je je eens voor dat je zelf aan de slag gaat met het aanpakken van die spanning in je schouders, stijve rug of onrust in je hoofd. Dat je leert hoe je minder last kunt hebben of hoe je deze lastige klachten zelf kunt oplossen. Hoe zou dat zijn?

Wat leer je in deze training?

Als je deze training volgt krijg je:

  • kennis
  • vaardigheden
  • inzicht
  • praktisch toepasbare tools en handvaten

Je wordt je bewuster van dat wat je zelf kunt doen op een veilige en verantwoorde wijze. Je ontvangt handvaten om gelijk aan de slag te kunnen en dat alles onder begeleiding en hulp van een expert.

Onderwerpen in deze training

module 1

Je leert hoe de training werkt en hoe je de modules en lessen gebruikt.

module 2

We gaan in op wie jij bent. Je krijgt inzicht in hoe je in elkaar zit en aan de hand van een aantal oefeningen word je uitgenodigd op een andere manier naar jezelf te kijken.

module 3

Deze module speelt in op oorzaken van klachten. De relatie tussen lichaam en geest komt aan de orde en we kijken naar de impact van emoties en gedachten op klachten.

module 4

Dit is misschien wel de leukste les. Je gaat zelf aan de slag! In deze les praktische tools en handvaten om op een veilige en verantwoorde wijze jouw schouders en/of je rug te behandelen en je krijgt handvaten hoe je meer rust in je hoofd krijgt. 

module 5

Een samenvatting van de training en een aantal mogelijkheden wat je na deze training kunt doen.


Over mij

Mijn naam is Astrid van der Does en ik heb een succesvolle praktijk voor massage(therapie), yoga en coaching. De afgelopen jaren heb ik mensen behandeld voor allerlei klachten en pijn. 

Het aantal mensen dat ik op 1 dag kan helpen en begeleiden is beperkt. En dat, terwijl ik weet en hoor dat er veel meer mensen zijn met vergelijkbare (pijn)klachten. Een deel van mijn kennis stel ik daarom als online training beschikbaar zodat ik jou en velen met jou kan helpen.


En het mooie is dat iedereen dit kan, dus ook jij...
Ik hoop je dan ook snel te zien.


Ontspannen groet,

Astrid - YourInnergy

>