Introductietraining
Tekst

In-je-kracht-vanuit-je-klacht

5 Modules 11 Lessen Easy

Over deze training

Uitleg werking training

Lees hieronder de uitgebreide gebruiksaanwijzing hoe we de komende tijd samen aan de slag gaan.  In deze les vind je praktische informatie en de uitleg die je nodig hebt.

Een paar tips!

  • Het is handig om deze training te doen als je voldoende tijd en ruimte voor jezelf hebt. Misschien dat je een moment in je agenda kunt plannen?
  • Voor de oefeningen geldt dat je het beste effect krijgt door deze regelmatig te doen.Ook als je geen last meer hebt, probeer dan toch met regelmaat de oefeningen te herhalen. Voorkomen is immers beter dan opnieuw klachten krijgen.

Vertrouwen

Ik weet zeker dat deze training jouw kan helpen bij de aanpak van de drie (pijn)klachten waarmee je in deze training aan de slag zult gaan:

schouders, rug en onrust in het hoofd. 

Een groot deel van het succes en een positieve uitwerking zal ook afhangen van de mate waarin jij de oefeningen doet en of je bereid bent naar jezelf te kijken en aan jezelf te werken. Ik weet dat jij dat bent, anders was je deze tekst nu niet aan het lezen. Heb vertrouwen in jezelf, iedereen kan dit dus ook jij!

Tijd

Wees ervan overtuigd dat ook jij positieve effecten kunt hebben. Gun jezelf tijd. Je krijgt veel informatie en misschien is deze informatie nieuw voor je. Laat het bezinken. Je hoeft het niet eens te zijn met mijn visie en ik vraag zeker niet om wat ik schrijf als jouw waarheid te beschouwen. Wat ik je vraag is om je open te stellen voor andere inzichten zodat je jezelf uitnodigt of uitdaagt om jouw klacht(en) in een ander licht te zien.

Je bent meer dat wat je ziet

Wat ik daarmee bedoel zal je gedurende deze training duidelijk worden. Ga ervan uit dat je onbegrensde mogelijkheden hebt, je zult wellicht kanten van jezelf zien of tegenkomen die je liever niet wilt zien. Mogelijk merk je dat er ergens nog zaken, ervaringen of gebeurtenissen zijn die je weggestopt hebt, om wat voor reden dan ook. Sta jezelf toe dat je goed bent zoals je bent. Je mag nieuwe dingen gaan ontdekken. Voel je dus weer een ontdekker!

Besef dat je deze training voor jezelf doet. Voor JOU , de meest belangrijke persoon die er is!

Toegang

Je hebt 6 maanden toegang tot deze omgeving.

Alle modules en lessen zijn in één keer beschikbaar zodat je in je eigen ritme door alle modules en bijbehorende lessen kunt gaan.

Na deze training

Wanneer je deze training hebt afgerond bestaat de mogelijkheid verder te gaan met vervolgtrainingen. Heb je behoefte aan individuele begeleiding maak dan een afspraak. We gaan dan samen kijken waar jouw behoefte ligt en stellen aan de hand daarvan een traject samen.

Goed om te weten

De oefeningen in de video's van deze training zijn bedoeld om zelf aan de slag te kunnen gaan met je schouders- en/of rug. Om een massage te geven aan anderen of professioneel aan de slag te gaan dien je minimaal een massageworkshop of massageopleiding gevolgd te hebben.

YourInnergy neemt geen enkele verantwoordelijkheid als je de technieken uit deze training op anderen gaat toepassen.

We gaan beginnen!

In deze training de top drie van veelvoorkomende klachten die, ik met regelmaat tegenkom bij mensen die bij mij in de praktijk komen. Veelvuldig blijkt dat oorzaken van klachten aanwijsbaar kunnen zijn, denk aan een ongeluk of blessure, maar soms vanuit een heel andere richting kan komen dan verwacht. Wat te denken van een gebeurtenis die zoveel impact heeft gehad dat de bijbehorende emoties weggedrukt zijn... je wilde er niet meer aan denken en de hele gebeurtenis wordt weggestopt, alsof het nooit is gebeurd.

Mijn missie is jou bewust(er) te maken van de opties en mogelijkheden die je zelf hebt. Hoe gaaf is het als je op een eenvoudige en veilige manier aan de slag kunt gaan met jouw klacht(en)...

Wat zou dat met jouw (zelf)vertrouwen doen? Ik nodig je uit de kansen die je hebt te pakken. Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor je.

Kom..., ben je er klaar voor? Laten we snel starten

Veel plezier,

Astrid van der Does

Pen
>